Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj (szív nélkül),
15 dkg császárszalonna,
10 dkg gesztenyemassza,
kevés tej a csirkemáj áztatásához,
késhegynyi őrölt fekete bors és őrölt gyömbér,
ízlés szerint só.
Elkészítés:
Előző nap annyi tejet öntök a csirkemájra, hogy éppen ellepje, majd
letakarom és hűtőszekrényben tartom felhasználásig. Másnap a tejből
kiveszem, lecsöpögtetem. A gesztenyemasszát kevés tejjel kenhetővé
keverem, majd hozzáadom a gyömbért, a törött borsot és megsózom. A
császárszalonnát nagy szeletekre, de a lehető legvékonyabbra vágom.
Egy-egy szalonnaszeletet megkenek a gesztenyés krémmel és ráteszek egy
májdarabot. Összetekerem, fogvájóval megtűzöm, majd grillsütő rácsára
teszem a kis göngyölegeket. Addig sütöm, míg a szalonna ropogóssá válik,
akkor megfordítom, és a másik oldalát is megsütöm. (Aláteszek egy
tálcát, megrakom főtt, karikára vágott, sózott burgonyával, így az ízes
pecsenyelé rásül, és a köret egyszerre készül el a májjal.) Sütőben is
megsüthető, ám akkor elő kell melegíteni a sütőt. Salátát kínálok mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Cukkinis csirkemell - másként
Gyömbéres csirke körtével
Joghurtos csirkeszárnyak