Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg érett sárgadinnye
2 evőkanál tejpor (helyettesíthetjük tejjel)
2 dl tejföl
½ kávéskanál kakukkfű
½ kávéskanál őrölt szerecsendió
csipetnyi őrölt feketebors
só
Elkészítés:
A kimagozott sárgadinnyéből kiskanállal 20 labdaformájú darabot vágunk
ki. Ezeket hűtőszekrénybe tesszük. A maradék dinnyét áttörjük,
hozzáadjuk a tejport, a kakukkfüvet és az őrölt szerecsendiót.
Fakanállal csomómentesre keverjük, majd lassú tűzön három percig főzzük.
Ha kihűlt, beletesszük a tejfölt, megsózzuk, megborsozzuk és legalább
két órára hűtőszekrénybe rakjuk. Tálaláskor kis tálkákba tesszük a
feldarabolt dinnyét és felöntjük a krémmel. Díszíthetjük málnával vagy
egyéb édes gyümölccsel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Citromos csirkeleves
Tejszínes Gombaleves
Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Pikáns sajtleves