Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 dkg hagyma
3 dkg vaj
só, bors
2 ek. liszt
1 l erőleves (kockából)
8 szelet szendvicskenyér
8 vékony szelet sajt (pl. trappista, edami, füstölt)
1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A hagymát vékonyan felkarikázom, a vajon kevés sóval fedő alatt puhára,
csaknem pépszerűre párolom, gyakran megkeverve. Megszórom a liszttel,
hozzáadom az erőlevest, borssal ízesítem, és fedő nélkül 10-12 perc
alatt sűrűre főzöm.
Közben megpirítom a kenyereket, minden tányérba 2-2 szeletet
helyezek, befedem őket a papírvékonyra szeletelt sajttal és rámerem a
forró levest.
Néhány percig pihentetem, hogy a kenyér jól megszívhassa magát, és
máris tálalható, miután meghintettem a finomra vágott petrezselyemmel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Citromos csirkeleves
Tejszínes Gombaleves
Selymes karfiolkrémleves bazsalikommal és parmezánnal
Pikáns sajtleves