Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1, A vöröshagymát nagyobb kockákra vágom, és
egy magasfalú serpenyőben a felhevített olajon üvegesre pirítom.
Hozzáadom a cukrot, és lassú tűzön elkezdem karamellizálni. Ha a cukor
és a hagyma enyhén megbarnult, hozzáadom a csíkokra vágott
csirkemellfilét. A fehéredő csirkemelleket megborsozom, meglocsolom a
szójaszósszal és az egész citrom levével, valamint hozzáadom az Erős
Pistát. Fedő alatt, alkalmanként kevés víz hozzáadásával puhára párolom.
2, Enyhén sós, olajos vízben a makarónit megfőzöm. Inkább al dente legyen a tészta.
3, A répákat és a káposztát legyalulom vagy apró csíkokra vágom. Annak
érdekében, hogy rostjaik szétessenek, enyhén megsózom őket. A zöldségek
levét kinyomkodom.
4, Ha a hús megpuhult, hozzáadom a legyalult zöldségeket, és addig
párolom, amíg egy kicsit összeesnek. Akkor jó, ha a végén még ropogós.
5, Miután a zöldséget is átjárta a szósz és kicsit megpárolódott,
hozzáadom a leszűrt tésztát, és összekeverem az egészet. Ha elég nagy
serpenyőt választottunk, könnyű lesz benne egy kicsit lepirítani a
tésztát is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kínai csípős -savanyú csirke
édes-savanyú csirke