Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
A nyers és a füstölt csülköt megtisztítjuk, megmossuk. (Jó,
ha kiskéssel lekapargatjuk, az esetleges szőrszálakat leperzseljük.)
Ezután annyi vízben, hogy ellepje, feltesszük főni. Amikor felforrt,
takarékra tesszük, és a habját leszedjük. Ezt a műveletet többször
megismételjük. Ha már nem jön fel több hab, beletesszük a megtisztított
zöldségeket, a szemes borsot, s tovább főzzük. A sóval vigyázzunk,
nehogy túl sok legyen. Addig főzzük, amíg a csülökcsont leválik a
húsról. Akkor levesszük a tűzről, kicsit pihentetjük, majd a levét
leszűrjük. A húsokat kiemeljük. Eltávolítjuk a csontot, a húst kisebb-
nagyobb kockákra vágjuk. Őzgerincformába vagy kisebb edénykékbe tesszük a
feldarabolt húsokat, majd ráöntjük
a kocsonya levét. Hűvös helyen dermesztjük. Az összevágott zöldségekkel és salátával tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almakocsonya tormás csirkecombbal
Kocsonya füstölt csülökkel
Egyszerű kocsonya
Gyümölcs kocsonya