Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
-Tagliatelle olasz teszta
-Mirelit vegyes zoldseg
-Tenger gyumolcse keverek
-1 gerezd fokhagyma
-Kis sajt
-Novenyi tejszin (en tejfol+tejszin keverekebol keszitettem most)
Elkészítés:
Megfozom a mirelit zoldsegkevereket, kulon a tengergyumolcset es megint kulon a tesztat.
Egy serpenyoben pici olivaolajat hevitek, belevagom a fokhagymat, ra
a teszta. Egy perc utan hozzaadom a megfott zoldseget majd a tenger
gyumolcset. Egy percig keverem oket majd a novenyi tejszint (feher
szoszt) hozzaontom. Jo boven legyen rajta. Osszefozom oket masfel
percig, majd egy jenai talba (tepsi is tokeletesen megfelel) atontom az
egeszet, kis sajtot reszelek ra, es 170 fokos legkevereses sutoben kb 20
perc alatt osszesutom oket.
Nagyon finom!!!
Tanácsok:
Mennyisegeket azert nem irtam, mert tetszoleges, ki hogy szereti.
Italnak hozza egy pohar feher bor nagyon jol megy :)
Hamar kesz, egyszeru, laktato, izletes reformetel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak