Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A piskótához:
4 tojás
4 ek rétesliszt
3 ek cukor
1 kk sütőpor
1 csipet só
A krémhez:
250 g tehéntúró
1 ek tejföl
fél l habtejszín
fél cs instant zselatin fix
1-1 db citrom és lime
3 ek porcukor
2 cs vaníliás cukor
Tetejére:
1 tábla fehér csoki
fehér fondant/marcipán
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük.
A tészta hozzávalóiból piskótatésztát készítünk, kivajazott és
kilisztezett őzgerincformába töltjük, és sütőpapírral letakarva,
kisütjük. Három vízszintes lapra vágjuk, teljesen kihűtjük.
A töltelékhez a túrót összekeverjük a tejföllel, a porcukorral
és a vaníliás cukorral, a citrom kifacsart levével és a lime apró
kockákra vágott húsával, valamint lereszelt héjával. A tejszínt a
fixálóval kemény habbá verjük, keveset félreteszünk a díszítéshez, a
többit a túrókrémbe forgatjuk.
A két alsó lapra vékonyra kinyújtott fondantot fektetünk, megkenjük a túrókrémmel, és összeragasztjuk mindhármat.
Az elkészült süti oldalát bevonjuk tejszínhabbal, tetejére
kenjük az olvasztott csokit, majd legalább 2 órára a hűtőbe tesszük
fogyasztás előtt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet