Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
minden ami finom vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
minden ami finom vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
minden ami finom vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
minden ami finom vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
	Egy teflon serpenyőben kevés extra szűz 
olívaolajat (vajat) melegítek, hozzáadom a cukrot, karamellizálom. 
Amikor már szépen barnul (meg ne égjen, arra nagyon oda kell figyelni), 
rádobom a hámozott, durvára darabolt dióbelet, felöntöm 1 dl borral és 
lepirítom, hogy csak kevés leve maradjon. A pirított diót kiszedem egy 
tálra.
A serpenyőbe beleöntöm a másik deciliternyi bort, amikor láthatóan 
dolgozni kezd, hozzáadom, a leszedegetett, átmosott szőlőszemeket, 
folyamatosan rázogatva a serpenyőt átforralom.
Desszertes tálkákba adagolom a szőlőszemeket, megszórom a pirított 
dióval. Akár melegen is tálalható, de én inkább hagyom kihűlni, akkor 
kevés tejszínhabbal, esetleg egy gombócnyi vaníliafagylalttal tálalom
|  |  | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almával töltött csirkemell burgonyapürével
Gyömbéres csirke körtével
Cukkinis csirkemell - másként
Joghurtos csirkeszárnyak