Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Piskóta
4 db tojás
30 dkg porcukor
1 dl tej
1 dl olaj
1 kk.szódabikarbóna
30 dkg liszt
Krém
0,3 dl tej
3 kanál liszt
15 dkg porcukor
15 dkg margarin
1 cs. vaníliás cukor
sárgabarack ízlés szerint
Tetejére
1 tábla tortabevonó
kókuszreszelék
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukorral,
majd beletesszük az olajat, tejet, lisztet, végül a tojások fehérjéjét,
amit kemény habbá vertünk. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe tesszük és
megsütjük. Még melegen a sütőpapírral együtt feltekerjük és hűlni
hagyjuk. Krém: a tejet a liszttel sűrű péppé főzzük és kihűtjük. A
margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A
kettőt összekeverjük, majd az apróra felkockázott sárgabarackot óvatosan
beleforgatjuk. A piskótát óvatosan kitekerjük, lehúzzuk róla a
sütőpapírt, majd a krémmel megtöltjük. Végül a tortabevonót gőz felett
felolvasztjuk, megkenjük a piskóta tetejét és megszórjuk kókusszal. Jól
lehűtjük és így könnyen szeletelhetjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet