Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
120 g Rama margarin
fél bögre cukor
2 tojás
1 tk vaníliaaroma
2 bögre finomliszt
2 tk sütőpor
fél bögre cukor
fél tk só
fél bögre tej
3 hámozott, vékonyra szeletelt őszibarack
tejszín, vagy fagylalt a tálaláshoz
A rátéthez
30 g olvasztott Rama margarin
1 tk őrölt fahéj
2 ek cukor
Elkészítés:
Margarinozzunk ki egy 25 cm átmérőjű kerek tortaformát és béleljük ki
sütőpapírral. Keverjük ki a margarint, amíg lágy lesz, majd fokozatosan
adjuk hozzá a cukrot. Verjük amíg könnyű és habos nem lesz. Egyenként
adjuk hozzá a tojásokat, dolgozzuk el jól mindegyiket, mielőtt
feltörnénk a következőt . Keverjük bele a vaníliaaromát. Szitáljuk össze
a lisztet a sütőporral, cukorral, valamint a sóval, majd keverjük a
krémes masszához. Adjuk hozzá a tejet is. Egy nagy fémkanállal keverjük
meg. Öntsük a masszát a formába, a szélein is egyenletesen oszlassuk el.
Most készítsük elő a barackdarabokat. Körkörösen rendezzük el őket a
torta tetején és a vékonyabbik oldalukat nyomjuk a tésztába. Kenjük meg
az olvasztott margarinnal, szórjuk meg fahéjjal, valamint a cukorral,
majd közepesen meleg sütőben 190°C-on ( gázsütő 5-ös fokozat) 40 percig
süssük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet