Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
6 tojás
6 evőkanál cukor
6 evőkanál liszt
1 evőkanál kakaópor
2 evőkanál étolaj
fél csomag sütőpor
10 darab őszibarack
2 vaníliás pudingpor
6 dl tej
20 dkg vaj vagy sütőmargarin
20 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
citromlé
1 tábla tortabevonó
Elkészítés:
A sütőformát kibéleljük alufóliával, majd megkenjük étolajjal, a
felezett, kimagozott barackokkal kirakjuk. 6 tojássárgát a
kristálycukorral, étolajjal, pár csepp citromlével habosra keverünk,
hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojások keményre vert
habját. Fele masszát rácsurgatjuk a barackokra, a maradékot elkeverjük a
kakaóporral így öntjük a sárga masszára, majd megsütjük. A sütőből
kivéve tálcára borítjuk, lehúzzuk a fóliát. A tejjel elkevert
pudingporokat sűrűre főzzük, kihűtjük. A vajat vagy sütőmargarint a
porcukorral, a vaníliás cukorral, pár csepp citromlével kikeverjük,
hozzáadjuk a kihűlt pudingot és rásimítjuk a tésztára. Gőz felett
felolvasztott csokoládéval bevonjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet