Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Piskótához
15 dkg liszt
4 db tojás
7,5 dkg cukor
1 csomag sütőpor
25 dkg baracklekvár
Krémhez
50 dkg túró
150 ml natúr joghurt
18 g zselatinpor
7,5 dkg porcukor
450 ml sárgabarackbefőtt
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük.
Egyenként hozzáadjuk a sárgáját, majd beleszitáljuk a sütőporral
elkevert lisztet is. Előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük 200
fokon. Ha megsült, konyharuhára borítjuk, megkenjük a lekvárral, majd a
konyharuha segítségével feltekerjük és hűlni hagyjuk. Közben elkészítjük
a krémet. A zselatint kb. 1 dl langyos vízzel elkeverjük, felforraljuk,
majd hűlni hagyjuk és közben gyakran keverjük meg. A barackot
lecsöpögtetjük, 10 fél barackot félreteszünk a díszítéshez, a többit kis
kockákra vágjuk. A túrót kikeverjük a joghurttal, hozzáadjuk a cukrot, a
barackot, a befőtt levéből kb. 1 dl-t és a langyos zselatint. Egy 26 cm
átmérőjű tortaformát sütőpapírral kibélelünk. A tekercset kb. 1 cm
vastag szeletekre vágjuk, majd a forma alját és oldalát kibéleljük vele.
A krémet a formába simítjuk és 2 órára hűtőbe tesszük, tetejét
díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet