ételrecept: Barackos charlotte torta

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
Piskótához

15 dkg liszt
4 db tojás
7,5 dkg cukor
1 csomag sütőpor
25 dkg baracklekvár
Krémhez

50 dkg túró
150 ml natúr joghurt
18 g zselatinpor
7,5 dkg porcukor
450 ml sárgabarackbefőtt

Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Egyenként hozzáadjuk a sárgáját, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet is. Előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük 200 fokon. Ha megsült, konyharuhára borítjuk, megkenjük a lekvárral, majd a konyharuha segítségével feltekerjük és hűlni hagyjuk. Közben elkészítjük a krémet. A zselatint kb. 1 dl langyos vízzel elkeverjük, felforraljuk, majd hűlni hagyjuk és közben gyakran keverjük meg. A barackot lecsöpögtetjük, 10 fél barackot félreteszünk a díszítéshez, a többit kis kockákra vágjuk. A túrót kikeverjük a joghurttal, hozzáadjuk a cukrot, a barackot, a befőtt levéből kb. 1 dl-t és a langyos zselatint. Egy 26 cm átmérőjű tortaformát sütőpapírral kibélelünk. A tekercset kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, majd a forma alját és oldalát kibéleljük vele. A krémet a formába simítjuk és 2 órára hűtőbe tesszük, tetejét díszítjük.

Címkék: süti

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu