Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az almákat megmossuk, négybevágjuk, magházukat kiemeljük, húsát
vékony szeletkékre vágjuk (nem hámozzuk meg!). Margarinnal kikenünk és
zsemlemorzsával beszórjuk a formákat (tűzálló tálkákat).
A margarint habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd
beledolgozzuk a tojásokat és egy csipet sót. A lisztet, a keményítőt és a
sütőport összekeverjük, és a masszához szitáljuk. Az almalevet
belekeverjük, és alaposan összedolgozzuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2.
fokozat) előmelegítjük. A formák aljára fektetünk egy réteg
almaszeletet, és rétegezve a maradék almaszelettel belesimítjuk a
tésztát. A sütőben kb. 45 percig sütjük. Még melegen megcsepegtetjük a
likőrrel (a befőttsziruppal), és kihűtjük. Ha kihűlt, megszórjuk
porcukorral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Barackos muffin
Mazsolás juharszirupos muffin
Belga csokis keksz
Málnás babapiskótás szelet