ételrecept: Almás bucik

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • kb. 4 darabhoz:
  • 2 piros alma
  • 10 dkg sütőmargarin + a formához
  • zsemlemorzsa a formához
  • 10 dkg porcukor
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 2 tojás
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg étkezési keményítő
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 6 evőkanál alma
  • 6 teáskanál almalikőr (vagy befőttszirup)
  • 1 evőkanál porcukor
Elkészítés:

Az almákat megmossuk, négybevágjuk, magházukat kiemeljük, húsát vékony szeletkékre vágjuk (nem hámozzuk meg!). Margarinnal kikenünk és zsemlemorzsával beszórjuk a formákat (tűzálló tálkákat).

A margarint habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd beledolgozzuk a tojásokat és egy csipet sót. A lisztet, a keményítőt és a sütőport összekeverjük, és a masszához szitáljuk. Az almalevet belekeverjük, és alaposan összedolgozzuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A formák aljára fektetünk egy réteg almaszeletet, és rétegezve a maradék almaszelettel belesimítjuk a tésztát. A sütőben kb. 45 percig sütjük. Még melegen megcsepegtetjük a likőrrel (a befőttsziruppal), és kihűtjük. Ha kihűlt, megszórjuk porcukorral.

Címkék: süti

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu