ételrecept: Afrikai harcsafilé mustármártással és paszternákpürével

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók 4 személyre:
  • 70 dkg burgonya
  • 30 dkg paszternák
  • 20 dkg vaj
  • 2 dl tej
  • szerecsendió
  • 80 dkg afrikai harcsafilé
  • 5 dkg rétesliszt
  • 5 dl étolaj
  • 8 dkg póréhagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db babérlevél
  • 5 szem feketebors
  • 1 teáskanál mustármag
  • 1 dl fehérbor
  • 2 dl halalaplé
  • 1 dl tejszín
  • 15 dkg mustár
  • 1 evőkanál méz
  • 2 evőkanál étkezési keményítő
  • 10 dkg tejföl
Elkészítés:

1. A burgonyát és a paszternákot meghámozunk, összekockázzunk, és feltesszük főni úgy, hogy a víz kétujjnyira ellepje. Ha megfőtt, leszűrjük, áttörjük.

2. 10 dkg vajat felmelegítünk, 2 dl tejet hozzáadunk, sóval, szerecsendióval ízesíthetjük. Lassú mozdulatokkal simára keverjük.

3. 10 dkg vajon megpirítjuk a póréhagymát és a fokhagymát, adunk hozzá babérlevelet, feketeborsot, mustármagot.

4. Felengedjük fehérborral és halalaplével (lehet zöldségleves vagy víz is), és a felére beforraljuk.

5. Majd hozzáadunk 1 dl tejszínt, 15 dkg mustárt, 1 evőkanál mézet, sóval ízesítjük. 2 evőkanál vízzel elkevert étkezési keményítővel sűrítjük. Dúsíthatjuk tejföllel, kiegészíthetjük petrezselyemzölddel, kaporral, kaprival…

6. Az afrikai harcsafilét felszeletelünk, sózzuk, réteslisztben megforgatjuk, olajban szép pirosra sütjük, papírszalvétán leitatjuk tálalás előtt.

7. A kisütött harcsát a pürével és a mustármártással tálaljuk.

Címkék: halétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu