Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 tojás
2-3 közepes sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
1 kis pohár tejföl
2-3 ek majonéz
1 ek mustár
só
csipet szerecsendió
A tojásokat keményre főzzük és vékony félkörökre szeleteljük, a
megtisztított sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a vöröshagymát
és a petrezselymet apróra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat.
A tejfölből, mustárból és majonézből készült, sóval és
szerecsendióval ízesített, öntetet hozzáadjuk és legalább 2-3 órát
hűtőben tároljuk, hogy az ízek összeérjenek.
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük és vékony félkörökre szeleteljük, a
megtisztított sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a vöröshagymát
és a petrezselymet apróra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat.
A tejfölből, mustárból és majonézből készült, sóval és
szerecsendióval ízesített, öntetet hozzáadjuk és legalább 2-3 órát
hűtőben tároljuk, hogy az ízek összeérjenek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Cézár saláta grillezett csirkemellel
Gyümölcssaláta ananászban
Hawaii káposztasaláta
Amerikai karácsonyi ananász saláta