Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
80 dkg sertéskaraj vagy comb
8 dkg zsír
2 kanál mustár
2 dl tejföl
köménymag
só
bors
Elkészítés:
Az egy darabban hagyott húst bedörzsöljük sóval ,borssal és meghintjük
köménymaggal.A felforrósított zsírban minden oldalát átsütjük,azután egy
kevés vízet öntünk alá és fedő alatt puhára sütjük.A sülés alatt a
vizet szükség szerint pótoljuk,ha a hús megpuhult vágódeszkára tesszük
.A zsírjában elkeverjük a mustárt és a tejfölt,jól összeforraljuk.A húst
fölszeleteljük és tűzálló tálra rakjuk.Leöntjük a mártással.Néhány
percre visszatesszük a sütőbe.
Burgonyagombóccal vagy csőtésztával tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka