Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A megtisztított pulykahúst a
fűszerkeverékkel beszórom (sózni nem kell, mert a fűszerkeverék sós), és
kizsírozott vagy olajozott tepsibe teszem. A füstölt szalonnát vékonyan
felszeletelem, és a hús tetejét megrakom vele. A megtisztított
vöröshagymákat félbe vagy négybe vágom, és a hús köré rakom. Rádarabolok
6-8 gerezd fokhagymát (vagy megszórom a fokhagyma granulátummal).
Kevés vizet, esetleg fehérbort öntök alá, és alufóliával letakarva
sütőben puhára sütöm. Ha a hús már megpuhult, leveszem a fóliát, és
megpirítom a hús tetejét. Az almákat megmosom, kettévágom, kiveszem a
magházat. A porcukrot fahéjjal összekeverem, belemártom az alma vágott
felét, tepsibe teszem. A maradék cukorral még az alma üres küzepét
megtöltöm. Forró sütőben 15-20 perc alatt puhára sütöm.
A megsült húst tálra teszem, körberakom a sült almával, hagymával, szalonnával, és sült burgonyával tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Fahéjas pulyka
Töltött fogoly
Vadas pulykacomb
Tűzdelt pulykamell, dióval töltött almával