Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1,5 literes lábaskába bele az olaj, az őrölt
paprika, elkever, mérsékelt lángra tesz. Először apránként, kevergetve
bele kb. annyi víz, amennyi mártást kívánna, beletör a hagymust, bele a
Pisti, a só.
Felforral, láng vissza, megfőz a hagymát (gyors iramban megvan).
Közben, tetszés szerinti mennyiségű liszttel a tejfölből elkészít a habarást.
Amikor megfőtt a hagyma, a forró lével, kanalanként beleadagolva
hígabbra kever a habarkát, majd csorgatva, szorgosan keverve bele a
forrásban lévő alapba (ha imád a gombóckákat benne, nem viszi túlzásba a
kevergetést). Felforral, egyet rottyant rajta, meóz, utánízesít, kész.
Anyu régi recije, a gyerekkori, egészben a vasárnapi levesbe főzött, hátrányos helyzetű tyúkok darabolt, megpirított változatának egyik szuper melléklete. Fantázia szerint húsételek apródja lehet, én krumplipüréhez, rizshez is szoktam mellékelni (meg még ami eszembe jut és úgy döntök, illik hozzá). Caklipakli, kényelmesen, fél órán belül megvan és már illatozik is a kiskonyha.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadasmártás zsemlegombóccal