Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 személyre:
3 húsleveskocka,
1 mokkáskanál őrölt bors
4 csirkecomb (alsó vagy felső, vagy vegyesen)
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1 teáskanál méz
1/2 dl étolaj
Elkészítés:
A húsleveskockákat 3 dl meleg vízben feloldjuk, majd lehűtjük.
Hozzáadjuk a 1/2 dl étolajat, őrölt borsot, a mézet és a fűszerpaprikát.
A páclébe helyezzük a csirkecombokat és 3-4 órán át hűtőben érleljük.
Még jobb előző este elkészíteni, úgy jobban átjárják a combokat a
fűszerek.
160 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük úgy, hogy 15 perc elteltével folyamatosan kenegetjük a páclével.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csirke különleges mártásban
Tavaszi kívánság
Hússal töltött gombócok paprikás mártásban
Baconba sült fasirt töltve