Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, a paradicsom eltávolítjuk,
kikaparjuk a magjait, és a húsát felkockázzuk. A hagymát, a paprikát
csíkokra vágjuk. A húst megmossuk, leszárítjuk, és ceruza vastagságúra
csíkozzuk.
1. A rizst enyhén sós vízben - a csomagon olvasható utasítás szerint - megpároljuk.
2. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húscsíkokat, majd
rátesszük a hagymát, a paprikákat. Sózzuk, borsozzuk és összepirítjuk.
Amikor roppanós a paprika, rátesszük a lestyánt és a tejszínt,
összeforraljuk.
3. A körethez a paradicsomot megfuttatjuk az olívaolajon, sózzuk és
összeforgatjuk a bazsalikommal, majd az egészet összekeverjük a
rizzsel. Tányérra tesszük a paradicsomos rizst, jó nagy gyűrűre
megformázzuk, és a közepébe öntjük a ragut. A köretet bazsalikom helyett
1 tk. pestóval is ízesíthetjük. Ezt nagyobb élelmiszerüzletekben készen
megvásárolhatjuk, és a hűtőben tárolhatjuk. Más olaszos paradicsomos
ételekhez is bátran keverhetünk belőle keveset.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csirke különleges mártásban
Tavaszi kívánság
Hússal töltött gombócok paprikás mártásban
Baconba sült fasirt töltve