Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tészta alapanyagait egy nagy keverőtálba tesszük. Elektromos
dagasztógéppel kenyértésztát dagasztunk belőle. Meleg helyen kelesztjük,
majd ha kétszeresére nőtt, kezünkkel visszanyomjuk. Megvárjuk, míg újra
megnő, lisztezett nyújtódeszkára öntjük, majd fél centi vastagságúra
nyújtjuk.
Az aszalt paradicsomot meleg vízbe áztatjuk, és 1 óra múlva, mikor
megszívta magát vízzel, kockára vágjuk. A zöldhagymát és a fűszereket
összevágjuk, majd hozzákeverjük a többi alkotóanyagot. Ezzel a
töltelékkel megtöltjük a tésztát, majd felgöngyöljük, tetejét
tojássárgával megkenjük, villával megszúrjuk, és meleg sütőben, 150-160
fokon 30-40 perc alatt pirosra sütjük
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tönkölykenyér (kenyérsütőgép nélkül)
Bio kenyér házilag