ételrecept: Mediterrán töltött kenyér

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • A tésztához:
  • 1 pohár meleg víz
  • 1 evőkanál méz
  • 2 teáskanál szárított élesztő
  • 2,5 pohár liszt
  • 2 evőkanál búzadara
  • 2 evőkanál olaj
  • 1,25 teáskanál só
  • A töltelékhez:
  • 16 darab aszalt paradicsom
  • 3/4 pohár feta sajt
  • 1/2 pohár fekete olívabogyó
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 3 szál zöldhagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 1/2 evőkanál oregánó vagy bazsalikom
  • 1/4 teáskanál bors
Elkészítés:

A tészta alapanyagait egy nagy keverőtálba tesszük. Elektromos dagasztógéppel kenyértésztát dagasztunk belőle. Meleg helyen kelesztjük, majd ha kétszeresére nőtt, kezünkkel visszanyomjuk. Megvárjuk, míg újra megnő, lisztezett nyújtódeszkára öntjük, majd fél centi vastagságúra nyújtjuk.

Az aszalt paradicsomot meleg vízbe áztatjuk, és 1 óra múlva, mikor megszívta magát vízzel, kockára vágjuk. A zöldhagymát és a fűszereket összevágjuk, majd hozzákeverjük a többi alkotóanyagot. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a tésztát, majd felgöngyöljük, tetejét tojássárgával megkenjük, villával megszúrjuk, és meleg sütőben, 150-160 fokon 30-40 perc alatt pirosra sütjük

Címkék: kenyér

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu