Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 db borsos camembert sajt,
12 dkg méz,
morzsolt majoránna,
4 közepes cukkini,
5 dkg mandula,
10 dkg margarin,
1 csomag leveles tészta,
pirospaprika,
só
Elkészítés:
A sajtokat darabokra vágjuk, rácsurgatjuk a méz felét, tetejére morzsolt
majoránnát, kevés pirospaprikát szórunk, majd fél órán keresztül állni
hagyjuk. A cukkinit megmossuk, a végeit levágjuk, és a héjával együtt
vékony csíkokra szeljük. A mandulát egy pillanatra lobogó, forró vízbe
dobjuk, hogy miután leszűrtük, könnyen le tudjuk húzni a héját. Durvára
daraboljuk. A cukkinit előhevített margarinon megpirítjuk, kicsit
sózzuk, majd a tűzről levéve rácsorgatjuk a maradék mézet, és hűlni
hagyjuk. Amikor a leveles tészta kiengedett, kinyújtjuk, ügyelve arra,
hogy ne legyen túl vékony, és 15 centis kockákat vágunk belőle.
Megkenjük a meglangyosított margarinnal, és mindegyik négyzet közepére
sajtdarabkát teszünk. A cukkinit úgy osztjuk el, hogy mindegyik
sajtdarab tetejére kerüljön egy kis halom. A tészta négy sarkát
összefogjuk, a tetejére kevés durvára vágott mandulát nyomunk, és a
batyukat kivajazott tepsibe állítjuk. 180º C-ra előmelegített sütőben 20
perc alatt megsütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csirke különleges mártásban
Tavaszi kívánság
Hússal töltött gombócok paprikás mártásban
Baconba sült fasirt töltve