Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy-két evőkanál olívaolajat felhevítek egy mélyebb teflonedényben, amelynek van teteje is. A póréhagymát megfonnyasztom, majd rászórom az apró darabokra felszeletelt fokhagymát is. A sütőtököt megszabadítom a héjától, majd apró kockákra vágom, és azt is az edénybe teszem, enyhén megsózom, megborsozom. Lezárom az edényt, és várok, amíg megpuhul a sütőtök. Ha nagyon nem ereszt levet, öntök rá egy kis vizet. Ha már jól megpuhult a tök, leveszem a fedőt, és megszórom lenmaggal, kicsit pirítgatom, majd néhány evőkanál mézet csurgatok rá. Kevergetem, így néhány perc alatt karamellizálódik a méz, és istenien átjárja a sütőtöktök-falatkákat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almás párolt káposzta
Kedvenc káposztám