Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A káposztát vékonyra felszeleteljük, az almákat lereszeljük, és egy kicsit besózva állni hagyni. A hagymát apróra vágjuk. Egy edénybe olívaolajat öntünk, hozzáadjuk a vöröshagymát, és elkezdjük párolni. Ha már kezd üveges lenni, rászórjuk a cukrot, és karamellizáljuk. Ekkor hozzáadjuk a kinyomkodott káposztát, jól összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a lereszelt almát is. Ráöntjük a bort, ízlés szerinti mennyiségű babérlevelet és köménymagot teszünk bele. Lefedve kis lángon pároljuk, néha óvatosan megkeverjük, hogy ne törjön össze, és ha kell, még cukorral ízesítjük. Kb. 1 óra alatt elkészül, akkor még hagyjuk kicsit lefedve, mert így is párolódik.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kedvenc káposztám
Lenmagos sütőtök-falatok