Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók : 1 fej lila káposzta, só 50dk sertésvirsli,2 tojás, 2 gerezd fokhagyma,őrölt bors,3 zsályalevél,1 csokor petrezselyem,kevés zsemlemorzsa,2 pohár tejföl.
Leírás : A káposzta alsó részéből 3cm levágunk, a torzsáját is
kivágjuk, és forrásban lévő sós vízbe tesszük, kb 15 percig főzzük,
majdlecsepegtetjük, ha kicsit hűlt, kézzel kiszedjük a közepét, hogy a
külső leveleiből 5-6 maradjon meg egészben. A virslit ledaráljuk,
hozzáadjuk a tojásokat, a zúzott fokhagymát, borsot,az aprított zsályát,
a fele petrezselymet, és annyi zsemlemorzsát, hogy könnyen keverhető
masszát kapjunk.
Az előkészített káposzta belesejébe töltjük, befedjük egy káposztalevéllel, és megfordítva sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. Megkenjük sózott tejföllel, megszórjuk petrezselyemmel, és 180 fokon sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
5 remek karácsonyi recept
diós-mákos bejgli
Aszaltszilvás-mogyorós adventi koszorú