Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A hagymákat, a sárgarépát, a gyökeret és a karalábét megtisztítjuk. A
vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát, a sárgarépát és a gyökeret
karikára, a karalábét pedig kisebb kockákra vágjuk, a karfiolt rózsáira
szedjük, a petrezselymet megmossuk és felaprítjuk.
Kevés olajon megfutattjuk a hagymákat és a petrezselyemzöldet. Rátesszük
a pirospaprikát és a leveskockákat, öntünk rá kevés vízet. Beletesszük a
répát, a gyökeret, a borsót és a karalábét. Fűszerezzük a borsikafűvel,
chilivel, sóval. Amikor a zöldségek elkezdenek puhulni, beletesszük a
karfiolrózsákat, és tovább főzzük. Amikor már majdnem jók a zöldségek,
hozzáadunk egy csipet lestyánt és a húsgombócokat. Pár perc alatt
megfőnek, és már tálalhatjuk is.
Mivel a zöldségekkel elég gazdag a leves, ezért nem igényli a tésztát, de aki úgy szereti, az főzhet bele.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csirke különleges mártásban
Tavaszi kívánság
Hússal töltött gombócok paprikás mártásban
Baconba sült fasirt töltve