Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és
szétszedjük a gyűrűket. A paradicsomot megmossuk, megtöröljük, és
felkarikázzuk. A retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre
vágjuk. A salátát levelekre szedjük, gondosan többször váltott vízben
megmossuk és a leszárítjuk. Az uborkát héjastól megmossuk és
felszeleteljük.
A darált húst megszórjuk sóval, borssal, jól összegyúrjuk és négy
pogácsát formázunk belőle. A margarint serpenyőben felhevítjük, és a
húspogácsák mindkét oldalát 2-2 percig sütjük benne. A mártáshoz
összekeverjük a tejfölt, a mustárt és a ketchup-ot. A hamburger
zsemléket kettévágjuk és mikróban vagy sütőben átmelegítjük. A zsemle
alsó felére teszünk egy kevés mártást, erre salátalevelet, a
húspogácsát, majd hagymát paradicsomot, retket, uborkát, egy szelet
sajtot, és befedjük a zsemle tetejével. Azonnal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Pizza, haburger és egyebek országszerte
Hamburger