ételrecept: Grillen sült töltött sertésszelet

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
4 szelet kicsontozott 2 centi vastag rövidkaraj,
5 dkg füstölt sonka,
5 dkg Pannónia sajt,
5 dkg pepperoni,
8 bazsalikomlevél,
8 zsályalevél,
2 evőkanál olívaolaj,
durvára őrölt fekete bors,
só,
fogvájó

Elkészítés:
A rövidkarajt megmossuk, a nedvességet felitatjuk róla, és a szeletek oldalába mélyedést vágunk, hogy kézzel is be tudjunk nyúlni. A pepperonit megmossuk, vékonyan felszeleteljük. A füstölt sonkát összedaraboljuk, a sajtot vékony szeletekre vágjuk. A mélyedésekbe 2-2 bazsalikomlevelet csúsztatunk, beledugjuk a negyedrészekre osztott pepperonit, a füstölt sonkát, és a sajtot. Hústűvel, vagy olajba mártott fogvájóval összetűzzük a hús nyílásait. Bedörzsöljük durva sóval, meghintjük őrölt borssal, és a szeleteket sütőtálcára tesszük. A tetejüket meglocsoljuk olívaolajjal. A hússzeleteket a forró rostélyra tesszük, és mindkét oldalukat átsütjük. Általában 6-8 percet számíthatunk oldalanként, ha azt akarjuk, hogy a hús jól átsüljön. Amikor elkészült, tányérokra tesszük, kiszedjük a fogvájókat, és máris tálalhatjuk.

Tanácsok:
Csirkemellet, pulykamellet, borjúkarajt vagy bármilyen lapos húst elkészíthetünk ugyanilyen módon. A hús töltésénél a tölteléket olyan mélyen dugjuk a hús belsejébe, hogy a széleken ne maradjon belőle.

Címkék: húsétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu