Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 szelet kicsontozott 2 centi vastag rövidkaraj,
5 dkg füstölt sonka,
5 dkg Pannónia sajt,
5 dkg pepperoni,
8 bazsalikomlevél,
8 zsályalevél,
2 evőkanál olívaolaj,
durvára őrölt fekete bors,
só,
fogvájó
Elkészítés:
A rövidkarajt megmossuk, a nedvességet felitatjuk róla, és a szeletek
oldalába mélyedést vágunk, hogy kézzel is be tudjunk nyúlni. A
pepperonit megmossuk, vékonyan felszeleteljük. A füstölt sonkát
összedaraboljuk, a sajtot vékony szeletekre vágjuk. A mélyedésekbe 2-2
bazsalikomlevelet csúsztatunk, beledugjuk a negyedrészekre osztott
pepperonit, a füstölt sonkát, és a sajtot. Hústűvel, vagy olajba mártott
fogvájóval összetűzzük a hús nyílásait. Bedörzsöljük durva sóval,
meghintjük őrölt borssal, és a szeleteket sütőtálcára tesszük. A
tetejüket meglocsoljuk olívaolajjal. A hússzeleteket a forró rostélyra
tesszük, és mindkét oldalukat átsütjük. Általában 6-8 percet
számíthatunk oldalanként, ha azt akarjuk, hogy a hús jól átsüljön.
Amikor elkészült, tányérokra tesszük, kiszedjük a fogvájókat, és máris
tálalhatjuk.
Tanácsok:
Csirkemellet, pulykamellet, borjúkarajt vagy bármilyen lapos húst
elkészíthetünk ugyanilyen módon. A hús töltésénél a tölteléket olyan
mélyen dugjuk a hús belsejébe, hogy a széleken ne maradjon belőle.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka