Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Előveszünk egy keverőtálat, és lazán beleszórjuk a kicsi kockákra
vágott csirkemellet. Sózzuk, és összekeverjük a szójaszósszal, 2
evőkanál borral és a kukoricaliszttel. Hozzákeverjük a félig felvert
tojásfehérjét, lefedjük, és fél órára bent felejtjük a hűtőben.
Ez idő alatt sem tétlenkedünk, hanem a dinamitpaprikát kettéhasítva
kimagozzuk, és a megtisztított fokhagymával meg a gyömbérrel együtt
vékony csíkokra vágjuk. Az újhagymát vékony karikákra, a kaliforniai
paprikát kis kockákra daraboljuk. A mártáshoz valókat összekeverjük.
Előrántunk egy wokot, ha nincs otthon, jó lesz kedvenc teflonserpenyőnk
is. Felizzítjuk benne az olajat, beleszórjuk az erőspaprikát, két
keverés után hozzádobjuk a fokhagymát és a gyömbért. Még négyet keverünk
rajta, majd érkezik a pácolt csirke, melyet nagy lángon, kevergetve 2-3
percig sütünk. Ráöntjük a maradék bort, valamint az újhagymát és a
paprikakockákat. 2 percig pároljuk. Nyakonöntjük a mártással, és még 1
percig főzzük, hogy kellőképpen besűrűsödjön. A legvégén beleszórjuk a
mogyorót, még egyszer átkeverjük, és azon melegében, párolt rizzsel
tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka