Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Lecsepegtetjük, és kis darabokra vágjuk az
uborkát, a levét felfogjuk. Megtisztítjuk és felkockázzuk a hagymát.
Megtisztítjuk, megmossuk és felaprítjuk a halványító zellert. A
szelídgesztenyéket nagyobb darabokra vágjuk (törjük). Mindezt
összekeverjük, majd sóval, borssal és fahéjjal fűszerezzük.
Kívül-belül lemossuk a pulykát, leitatjuk róla a vizet, azután
sózzuk-borsozzuk. Beletöltjük a zöldségkeveréket, és a hasnyílást
fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük. Előmelegített sütőben 225 fokon
(4-es fokozaton) 30 percig sütjük.
A leveszöldséget megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk, majd a pulyka köré
tesszük, és a leves 1/3-ával felöntjük. Visszavesszük a sütőt 160 fokra
(2-es fokozat), és további másfél órát sütjük. Közben időről időre
felöntjük a többi levessel.
A pulykát meleg helyre tesszük. A tepsiben maradt húslét vízzel
hígítjuk, majd leszűrjük, és leszedjük a zsírját. Kicsit besűrítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka