ételrecept: Fűszeres, paradicsomos bélszín

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
4 szelet marhabélszín,
4 chilipaprika,
5 paradicsom,
1 csomag zöldhagyma,
2 gerezd fokhagyma,
6-8 evőkanál olívaolaj,
4 evőkanál vaj,
2 teáskanál piros bors,
frissen őrölt fekete bors,
só,
10 bazsalikomlevél

Elkészítés:
A bazsalikomot megmossuk, a nedvességet papírtörlővel leitatjuk róla, lecsipkedjük a levelét, és csíkokra vágjuk. A paradicsomot keresztben bekarcoljuk, és egy pillanatra forrásban lévő vízbe dobjuk, hogy a héját könnyen le tudjuk húzni, majd kockákra vágjuk. A megtisztított, áttört fokhagymát a paradicsomhoz adjuk, belekeverjük az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a csíkokra vágott bazsalikommal. A zöldhagymát megtisztítjuk, a szárát levágjuk, megmossuk, és hosszában félbevágjuk. A megtisztított chili paprikát felkarikázzuk. A húst folyó víz alatt leöblítjük, leitatjuk róla a nedvességet, és 3 evőkanál felhevített vajon mind a két oldalát 5 perc alatt megsütjük. Sóval, borssal ízesítjük, és letakarjuk alufóliával. A maradék vajat a pecsenyeléhez adjuk, felforrósítjuk, és megpároljuk benne a zöldhagymát, és a karikára vágott chilit. Hozzáadjuk a piros borsot. A húst tányérra tesszük, mellé öntjük a paradicsomos mártást, rátesszük a zöldhagymás keveréket, meglocsoljuk pecsenyelével, és máris tálalhatjuk.

Tanácsok:
A serpenyőben, hirtelen sütött húsoknál fontos, hogy a hús szoba-hőmérsékletű legyen, a nedvességet pedig sütés előtt konyhai papírkendővel le kell itatni a felületükről.

Címkék: húsétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu