Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 szelet marhabélszín,
4 chilipaprika,
5 paradicsom,
1 csomag zöldhagyma,
2 gerezd fokhagyma,
6-8 evőkanál olívaolaj,
4 evőkanál vaj,
2 teáskanál piros bors,
frissen őrölt fekete bors,
só,
10 bazsalikomlevél
Elkészítés:
A bazsalikomot megmossuk, a nedvességet papírtörlővel leitatjuk róla,
lecsipkedjük a levelét, és csíkokra vágjuk. A paradicsomot keresztben
bekarcoljuk, és egy pillanatra forrásban lévő vízbe dobjuk, hogy a héját
könnyen le tudjuk húzni, majd kockákra vágjuk. A megtisztított, áttört
fokhagymát a paradicsomhoz adjuk, belekeverjük az olívaolajat, sózzuk,
borsozzuk, és megszórjuk a csíkokra vágott bazsalikommal. A zöldhagymát
megtisztítjuk, a szárát levágjuk, megmossuk, és hosszában félbevágjuk. A
megtisztított chili paprikát felkarikázzuk. A húst folyó víz alatt
leöblítjük, leitatjuk róla a nedvességet, és 3 evőkanál felhevített
vajon mind a két oldalát 5 perc alatt megsütjük. Sóval, borssal
ízesítjük, és letakarjuk alufóliával. A maradék vajat a pecsenyeléhez
adjuk, felforrósítjuk, és megpároljuk benne a zöldhagymát, és a karikára
vágott chilit. Hozzáadjuk a piros borsot. A húst tányérra tesszük,
mellé öntjük a paradicsomos mártást, rátesszük a zöldhagymás keveréket,
meglocsoljuk pecsenyelével, és máris tálalhatjuk.
Tanácsok:
A serpenyőben, hirtelen sütött húsoknál fontos, hogy a hús
szoba-hőmérsékletű legyen, a nedvességet pedig sütés előtt konyhai
papírkendővel le kell itatni a felületükről.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka