Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Fél kg sertés comb
- 1.kg burgonya
-3.fej vöröshagyma
-5.cikk fokhagyma
-1.k.k. Majoranna
-2.e.k. Mustár
-Só
-Bors
-Delikát ízlés szerint
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzöm, letisztítom, és 1 fej hagymával megpirítom! Félre teszem.
A húst meg főzöm egy nagyon pici sós vízben, kicsit puhítom!
Leszűröm , készítek egy kis olajon karikára vágott hagymát beízesítem ,
üvegesre pirítom. Hozzáadom a húst, a mustárt és a reszelt fokhagymát,1
dl vizet öntök hozzá amíg el nem fő pirítom! Majd lefedve hagyom kb. 40
percet, ez idő alatt a hús puhul omlós lesz, és magába szívja a
fokhagymát!
Tanácsok:
Kicsit macerás, de megéri mert nagyon finom ! Jó étvágyat mindenkinek aki esetleg elkészíti !
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka