Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg csirke szárny
4 dl olaj
só bors
Orly tészta:
15 dkg liszt
2 tojás
2 dl sör
2 ek olaj
só
Elkészítés:
A csirkeszárnyat 3 részre vágjuk a legvégét félre tesszük egy leves alapnak.
A szárny nagyobb részél felül a bört körbevágjuk,és a vastagrészre
kiskéssel lehuzzuk a húst, a középső részt megint felvágjuk a bört,és a
vékonyabb csontot kirántjuk, és a húst lefelé toljuk, most már ugy néz
ki mint egy kicsi combika. A többi szárnnyal is is járunk el.
majd sózzuk, borsozzuk, félre tesszük 2-3 órára.
Orly tészta készitése:
Keverőtálba tesszük a tojássárgáját, sört, olajat,
sót jól kikavarjuk, belerakjuk a lisztet, majd a tojások fehérjét habbá verjük ovatosan belekavarjuk.
Az elkészitett minicombokat a csontnál meg fogjuk,és belemártjuk a masszába és a felmelegitett olajban szép pirosra sütjük.
Kukoricás rizst adunk hozzá. De zöldség körettel is tálalhatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött fogoly
Medvesajtos ananászos csirke
Sült pulyka fahéjas sült almával
Fahéjas pulyka