Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 dkg héjában főtt burgonya,
40 dkg sütőtök (tisztán mérve),
4 dl kefir (vagy joghurt, esetleg aludttej),
2 db savanykás, aromás alma,
1 nagy fej lila-hagyma,
1 evőkanál mustár,
1 teáskanál paradicsompüré,
1 teáskanál só,
1 mokkáskanál törött fekete bors.
Elkészítés:
A sütőtököt előmelegített forró sütőben szép piros-barnára megsütöm,
majd ha már nem forró, a turmixgép poharába téve péppé zúzom. A tökpürét
összekeverem a kefirrel, a mustárral, a paradicsompürével, a sóval és a
borssal. A meghámozott burgonyát vékony karikákra vágom és belekeverem a
tökös mártásba. A hagymát tisztítás után hajszálvékony karikákra
metélem és megsózom. Tízpercnyi állás után a megmosott, kicsumázott, és
apró kockákra aprított héjas almával együtt a mártásba keverem. Jól
lefedve legalább fél napig érlelem a hűtőszekrényben. Tálalás előtt még
egyszer átkeverem és pirított kenyérszeletkékkel teszem az asztalra.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Cézár saláta grillezett csirkemellel
Gyümölcssaláta ananászban
Hawaii káposztasaláta
Amerikai karácsonyi ananász saláta