ételrecept: Aszalt gyümölcsökkel töltött, párolt sertéskaraj

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elkészítési idő: 60-75 perc Hozzávalók 4 személyre: 2 tasak Maggi Milánói Fix, 80 dkg kicsontozott sertéskaraj, 25 dkg vegyes aszalt gyümölcs: szilva, barack, alma stb. 1 mokkáskanál szegfűszeg, 1 mokkáskanál őrölt fahéj, 1 mokkáskanál őrölt kömény, 1 dl félédes vörösbor, 1 dl étolaj kevés só

Elkészítése: A fele vörösbort szegfűszeggel, őrölt fahéjjal ízesítjük, s hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket. Lassú tűzön rövid időre felfőzzük, kihűtjük, a szilvákat kimagozzuk. A húst hosszú pengéjű, éles késsel felszúrjuk, a lecsepegtetett gyümölcsöket szorosan beletömjük. A két végét hústűvel lezárjuk.

 

Bedörzsöljük kevés sóval, őrölt köménnyel, tepsibe fektetjük, s előhevített olajon mindegyik oldalát előpirítjuk. Sütőbe tesszük, és mérsékelt tűzön sütjük. Mikor félig megpuhult, ráöntjük a maradék vörösborral és vízzel csomómentesen elkevert Maggi Milánói Fixet, s együtt készre pároljuk. Rövid ideig pihentetjük, majd ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Körberakjuk a maradék gyümölccsel, ráöntjük a párolólevet, és petrezselymes rizzsel tálaljuk.

Címkék: húsétel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu