Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1,5 kg sertésszűz
40 dkg szeletelt bacon
só
bors
zsálya
fokhagyma
4-5 db alma
édesítőpor
fahéj
olaj
vaj
Elkészítés:
A húst 5 cm vastag szeletekre vágom, majd a fűszerekkel jól bedörzsölöm.
A szeletelt bacont kiterítem a vágódeszkára, és egyenként
beletekergetem a hússzeleteket, majd ezeket kevés olajjal kikent tepsibe
egymás mellé rakosgatom. 45 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütöm.
Az almát cikkekre vágom, majd a felhevített vajon megpárolom a
fahéjjal és az édesítőszerrel. A tányér közepére tálalom a húst, és
körbe az almát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!