Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg vaddisznócomb (darálva)
20 dkg füstölt tarja (darálva)
4-5 fej őzlábgomba
4 db zsemle
4 tojás
1 csokor zöldhagymaszár
1 csokor petrezselyem
1 kanál kakukkfű
1 kanál mustár
fokhagyma
só
őrölt kömény
fehér bors
25 dkg szeletelt bacon
mogyoró burgonya
étolaj
2-3 gerezd fokhagyma
borsikafű
snidling
Elkészítés:
A combot és a tarját ledaráljuk, az őzlábgombát leforrázzuk, kockára
vágjuk. A zöldhagymaszárát és a snidlinget apróra vágjuk, a zsemlét
beáztatjuk.
Mindezt a fűszerekkel összedolgozzuk, pogácsákká vagy rudakká
formázzuk, baconszeletebe csavarjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és
olajban kisütjük.
Forró olajban a mogyoróburgonyát kisütjük, a vége felé
fokhagymagerezdeket dobunk mellé, végül borsikafűvel és snidlinggel
megszórjuk.
A húspogácsákat a fűszeres burgonyával tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!