Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A piskótalapot megkenjük a baracklekvárral. A
tehéntúrót villával jól áttörjük, majd a mascarponéval együtt habosra
keverjük, fokozatosan hozzáadva a tojások sárgáját, a porcukrot és a
citrom reszelt héját. Simára keverjük a krémet. A tojásfehérjét félig
felverjük, hozzáadjuk a citrom levét és 1 teáskanál porcukrot, amivel
kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a túrókrémbe. A meghámozott
kivikből 1-2 darabot apró kockára vágunk, és belekeverjük a krémbe, majd
megkenjük a piskótát, és kívülről is bevonjuk a tortát.
A maradék kivit felkarikázzuk és feldíszítjük vele a tortát.
Díszíthetjük még pirított mandulaforgácsal, csokireszelékkel,
csokidarabkákkal. Jól lehűtve fogyasztjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!