Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg spagetti
1 fej vöröshagyma
1 paradicsom
1 paprika
kb. 15 dkg-nyi fejes káposzta - volt itthon egy kis fej fele, annak a negyedét használtam fel.
1 nagyobb sárgarépa
1 közepes doboz tonhal konzerv
1 kis zacskó zöld olajbogyó
2-3 evőkanál étolaj
1 evőkanál halszósz
1 evőkanál worchestershire szósz
bors
só
bazsalikom (megszórni)
Elkészítés:
A zöldségeket (hagyma, paprika, paradicsom, káposzta, vékony szeletekre
vágtam. A sárgarépát az almareszelőn hosszúkás csíkokra reszeltem. A
tonhal konzervről leöntöttem az olajat, hozzáöntöttem még kb. 2
evőkanálnyi étolajat, felforrósítottam és ebben pároltam meg pár perc
alatt - kissé megsózva - a zöldségeket. Közben az olajbogyóról
leöntöttem a levét és karikára vágtam. (Mindegyiket 3-4 karikába.) A
tonhalat villával szétnyomkodtam. A zöldségeket borsoztam, majd
hozzáadtam az olajbogyót, meg a tonhalat. Picit kevergettem, ráöntöttem a
halszószt és a worchestershire szószt. A közben kifőtt forró spagettit
beleöntöttem a tonhalas zöldséges raguba és összekevertem.
Tálalásnál frissen vágott bazsalikommal szórtam meg.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!