Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Fél kiló darált húst keverjünk el 4 evőkanál
rizzsel, reszeljünk bele 1 fej vöröshagymát, üssünk rá 2 tojást, és
ízesítsük sóval, borssal, pirospaprikával és zöldségkeverékkel. Jól
keverjük össze. A töltelék ezzel kész.
Vágjuk le 6-8 db zöldpaprika végét, szedjük ki a magokat, és töltsük meg kb. 70 százalékosan a töltelékkel. A maradékból
formázzunk kis gombócokat.
Tegyük a megtöltött paprikákat, a golyókat, pár zellerlevelet, a
paprikák levágott gallérját egy nagy lábosba, és öntsünk rá forró
vizet. Ízesítsük sóval, zöldségkeverékkel, és főzzük addig, míg a
paprika héja megpuhul és a lakást elárasztja az isteni
töltött paprika illata (kb. 30-40 perc).
Egy másik edénybe öntsük a passzírozott paradicsomot, higítsuk a
megfőtt paprikák zamatos, leszűrt levével, majd ízesítsük sóval és
cukorral. Rántani is lehet, de egészséges alternatíva az 1 dl tejben
elkevert 2 evőkanál étkezési keményítővel való sűrítés. Egyet rottyan,
majd pottyannak bele óvatosan a megtöltött paprikák és gombócok
átmelegedésre.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!