Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A lasagne-lapokat sós, lobogó vízben
félpuhára főzzük (kb. 5 perc), óvatosan leszűrjük, és vékonyan olajozott
tálcára szedjük, vigyázva, hogy ne ragadjanak össze.
Közben a hagymát üvegesre dinszteljük 3 kanál olajban, majd rádobjuk és
tövább dinszteljük a felaprított gombával és felszeletelt tökkel,
sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az aprított petrezselyemzölddel. Amikor
még roppanós a zöldség, de elfőtte már a levét, félrehúzzuk a tűzről a
serpenyőt.
A besamelhez felmelegítjük a vajat, megszórjuk a liszttel, habzásig
hevítjük, és apránként, folytonos kevergetés mellett hozzáöntjük a
tejet.
Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük.
Tűzálló tál alját vékonyan kiolajozunk, beterítünk egy sor főtt tésztát,
rákenjük a gombás-tökös töltelék felét, és bőven meglocsoljuk
besamelmártással, majd megszórjuk a reszelt sajt 1/3-ával. Újból lap,
töltelék, mártás, sajt, majd végezetül lap, mártás és bőven sajt
következik.
Forró sütőben 30 perc alatt pirosra sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!