Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 25 dkg RAMA margarin, 1 db fácán, 1 nagyobb vöröshagyma, 1 csomó tavaszi hagyma, 1 db nagyobb piros húsú paprika, 2-3 evőkanál mustár, 3 evőkanál liszt, 5 dkg pisztácia, 4 dkg zselatin, 1 dl száraz Tokaji szamorodni, kakukkfű, babérlevél, őrölt fehér bors, só.
Elkészítés: 5 dkg felhevített margarinon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát, rátesszük a kicsontozott és kisebb darabokra vágott fácánhúst, majd babérlevéllel, borssal, sóval ízesítve megpároljuk. Mikor a hús megpuhult, a babérlevelet eltávolítjuk, lisztszórással sűrítjük, majd kihűtjük, és finomra daráljuk.
A fácánhús pürét mustárral, pisztáciával és a többi margarinnal habosra keverjük. Ha szükséges, még adhatunk hozzá kakukkfüvet, borsot, sót. A kész fácánpástétomot cserép- vagy üvegtálba simítjuk. Közben a zselatint 1 dl hideg vízzel elkeverjük, majd pár perc alatt készre forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a tokaji bort, apróra vágott tavaszi hagymát, paprikát, és kevés sóval ízesítjük. A langyosra hűtött, de még folyékony aszpikot a fácánpástétomra öntjük, majd az egészet jól lehűtjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!