Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Feltesszük a vizet a tésztának pici olajjal és sóval. Amíg felforr a víz és megfő a tészta, addig elkészítjük a szószt.
A szósz előkészítéséhez a fokhagymát megpucoljuk, szétzúzzuk. A bacont
pici kockákra vágjuk. A paradicsomot felkockázzuk, a petrezselymet
apróra vágjuk. A felengedett tenger gyümölcseit átmossuk, és kézzel
kipréseljük belőle a vizet.
Az olívaolajat felhevítjük egy nagyobb edényben (később a tészta
beleférjen), és bele is rakjuk a bacont. Ha erősen megpirult, akkor a
zúzott fokhagymát hozzáadjuk, és éppen csak megpirítjuk. Vigyázzunk,
nehogy túlpiruljon, mert keserű lesz. Majd belerakjuk a tenger
gyümölcsét és a paradicsomot, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Sózzuk,
borsozzuk, fűszerezzük. Ha kell, egy pici vizet öntünk hozzá, hogy ne
legyen száraz.
Amikor a szósz elkészült, akkor a petrezselyemmel megszórjuk, de már nem főzzük tovább.
A megfőtt tésztát leszűrjük, a szósszal összeforgatjuk. Tálaláskor parmezánt vagy trappista sajtot reszelünk rá igény szerint.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!