Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Filéinket gyengéden kiveregetjük, sózzuk,
borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd kedvenc fedeles serpenyőnkben
felhevítjük a vaj felét, és szép pirosra sütjük rajta a szeleteket.
Aláöntjük a pezsgőt, pár perc múlva a tejszínt, lefedjük, és puhára
pároljuk. Ha elkészült, hozzákeverjük a közben finomra vágott
petrezselymet is.
Míg a hús párolódik, almáinkat vágjuk gerezdekre, magházukat távolítsuk
el. Másik szép kis teflonunkban hevítsük fel a maradék vajat, és
mérsékelt tűzön süssük meg az almagerezdeket.
Előmelegített tányéron, mártásával bevonva, a sült almagerezdekkel
körítve tálaljuk. Külön tálkában adjunk mellé húslevesben párolt hagymás
rizst, és ne feledkezzünk meg egy szép muscat ottonelről sem
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!