Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 cs. (15-20 dkg) szálkamentes füstölt hal
4 db közepes burgonya
1 db vöröshagyma
4 evőkanál reszelt tészta
1 cs. zöldpetrezselyem
1 késhegynyi őrölt bors
3 evőkanál étolaj
csipet só
3 evőkanál tejföl
2 db tojássárga
1 kocka húsvarázs ételízesítő
Elkészítés:
A hagymát felkockázva csipet sóval olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a
kis kockákra vágott burgonyát, reszelt tésztát, őrölt borsot,
ételízesítőt. Állandó keverés mellett pár percig együtt sütjük, majd l,5
liter vízzel felengedve a tészta és a burgonya puhulásáig főzzük, ekkor
beleadjuk a 2x2 cm kockákra vágott halat, apróra vagdalt zöld
petrezselymet és az újra forrástól számítva csak 2 percig forraljuk.
Ügyeljünk arra, hogy a füstölt hal sós, ezért az ételt nem tanácsos
előre sózni. Ha viszont túl sós lenne, hígítsuk kevés vízzel.
A tejfölt a tojássárgákkal levesestálban simára keverjük és rátálaljuk a forró levest.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!