Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A zsiradékot felhevítem, a vöröshagymát
addig pirítom, amíg enyhe barna színt kap. Rádobom a húst, erősebb
hőfokon folytonos keveréssel fehéredésig pirítom, kb 1/2 dl vizet öntök
alá, sózom, bővebben borsozom, mint más esetben, saját levében csendesen
jó félpuhára párolom.
Hozzáadom a sárga- és fehérrépát, a borsót, a gombát, a zöldpaprikát, a
zöldségekkel együtt további víz hozzáadása nélkül puhára párolom, közben
ízesítem ételízesítővel, szükség szerint további borssal, és a
petrezselyem felével. (Ha szeretjük a roppanós zöldségeket, elég 10 perc
párolás.)
A rizst a dobozon lévő utasítás szerint megfőzöm, és finoman, hogy a
zöldségek kevésbé törődjenek, a zöldséges raguhoz keverem a maradék
petrezselyemzölddel, majd hagyományosan készített sós, cukros, ecetes
vízben megforgatott fejes salátával tálalom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!