Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 30 dkg füstölt sonka,10 dkg besamel, 10 dkg teavaj, só, bors, 1 dl tejszín, 20 dkg sonkaaszpik, 5 dkg sonka, ¼ fej fejes saláta, 2 főtt tojás.
A sonkát megtisztítjuk a hártyáktól, és a besamellel együtt ledaráljuk, majd egy keverő tálba tesszük. Hozzáadjuk a habosra kevert vajat, sózzuk, borsozzuk és habosra keverjük. Közben a tejszínt keményre felverjük, és óvatosan belekeverjük, a sonkakrémbe majd betesszük a hűtőszekrénybe.
Egy őzgerincformát olvasztott és lehűtött aszpikkal kiöntjük, az alját kitöltjük sonkacsíkokkal és tojáskarikákkal, majd megtöltjük a sonkahabbal. A végén leöntjük aszpikkal és betesszük a hűtőbe.
Tálaláskor forró vízbe mártjuk, kiborítjuk és felszeleteljük. Tálra és tányérokra rakjuk salátával és friss zöldségekkel díszítjük. Kiváló recept húsvétra akár előételnek is nagyon finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Fetás sajtkrém
Hideg sajtkrém trió