Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A húst megtisztítjuk, megmossuk, leszárítjuk, és kis kockákra vágjuk. A kakukkfüvet leöblítjük, felaprítjuk.
Az olajat felforrósítjuk, és a húst fehéredésig pirítjuk benne. Sózzuk,
borsozzuk, beletesszük a kakukkfüvet, kevés víz hozzáadásával pároljuk.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, vékonyra szeleteljük, a
pórét karikákra vágjuk. A szőlőt megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk.
Amikor már majdnem puha a hús, beletesszük a zöldségeket és a
póréhagymát. Megszórjuk liszttel, elkeverjük, kicsit összepirítjuk, majd
1 liter vizet öntünk hozzá. Kíméletesen főzzük. A tojást összedolgozzuk
a liszttel, kevés vízzel, és egy csipet sóval ízesítjük. Amikor a hús
puha, beleszaggatjuk a galuskákat. Beleszórjuk a petrezselymet,
beletesszük a félbevágott, kimagozott szőlőszemeket, és hozzáadjuk a
citrom levét. Összeforraljuk, ha szükséges, még ízesítjük, és
tálalhatjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 75 perc múlva
1 adag: 360 kcal
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!