Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A zöldségeket a tortához sós vízben
megfőzzük. A kínai kelből leszedünk 12 levelet, és sós vízben azt is pár
percig főzzük. A megfőtt zöldségekből a répákat és a karalábét
lereszeljük.
Előkészítünk egy kapcsos tortaformát, vajjal kikenjük, és körberakjuk 10
db kínai kel levéllel úgy, hogy egy kicsit túllógjon. Alulra a
brokkolit nyomkodjuk, erre jön a fehér színű zöldségkeverék, majd a
sárgarépa reszelék. Jól nyomkodjuk le, és óvatosan megfordítva a levét
öntsük le róla.
Egy bögrében a rizslisztet a tojással, a borssal és a szerecsendióval
elkeverjük, 1 dl tejet adunk hozzá és a zöldségtortánkra öntjük,
villával megszurkáljuk, hogy a közepére is le tudjon csorogni. Ráhajtjuk
a levelek kiálló részét, betakarjuk a megmaradt levéllel.
Előmelegített (190 fokos) sütőben kb. 1 órát sütjük. Tegyünk a
tortakarima alá egy tepsit, mert kifolyik egy kis lé, ne égjen a sütőre.
Amíg sül a tortánk, addig elkészítjük a gombafasírtot.
A gombákat megpucoljuk, egészen apró darabokra vágjuk, a hagymát
szintén, és kevés olajon, megsózva és a zellerlevelet is hozzáadva addig
pároljuk, míg a levét elveszti. Ezután átöntjük egy másik tálba,
megvárjuk, míg egy kicsit kihűl, adunk hozzá tojást, rizslisztet,
fokhagymát és fűszereket. Zsemlemorzsába kanalazzuk, kézzel
megformázzuk, és olajban kisütjük.
A zöldségtortát nem vágjuk fel azonnal, egy kicsit várunk, hogy kihűljön, ezután szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!