Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A sütőport és a sót elkeverem a liszttel,
majd az ujjam hegyével gyorsan belemorzsolom a vajat. Ezután egy
villával keverem bele a többi hozzávalót.
Ebből a mennyiségből elveszek annyit, amennyivel lazán beszórhatom majd a
gyümölcsöket. A többit a kivajazott piteformába egyenletesen elosztom,
ráteszem a kimagozott, félbevágott szilvát, végül a maradék morzsát
rászórom.
180 fokra előmelegített sütőben, az alsó rácson, kb. 20-25 perc alatt ropogósra sütöm.
Bármilyen gyümölcsből elkészíthető. Ha leveses, mint pl. az eper
vagy a rebarbara, akkor a gyümölcsöt megszórom 1-2 evőkanál vaníliás
pudinggal vagy étkezési keményítővel.
Cukor helyett - ha van itthon - habcukrot szoktam tenni a gyümölcs közé,
a gyümölcs édességétől függ mennyit, 1 személyes adagokba 2-2 habcukrot
tettem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!